Elemzés

Hatásvizsgált, IPPC, felülvizsgálat

 

Teljesítés a 314/2005 (XII. 25.) Korm rendelet szerint

A 314/2005 (XII. 25.) Korm. rendelet 1-3. számú mellékletei jelölik ki a hatásvizsgálat, előzetes vizsgálat köteles beruházásokat és az egységes környezet használati engedélyhez kötött tevékenységeket és tevékenységi volumeneket.

 

Miért érdemes a Generisk Kft.-vel hatásvizsgálati dokumentációt, IPPC engedélyezési tervet vagy felülvizsgálatot készíteni?

Mert szakszerű pontos mérnöki szolgáltatást kap társaságunktól. Széleskörű ipari ismereteink szervesen integrálhatóvá teszik a környezetvédelmi megoldásokat és intézkedéseket a tervezett vagy meglévő ipari technológiához.

 

Szükséges-e a Genersik Kft.-nek külső szakértőket bevonni ahhoz, hogy teljesítse a hatásvizsgálat, IPPC, illetve a felülvizsgálat végzéséhez szükséges szakmai feltételeket?

Társaságunk valamennyi szakági területen rendelkezik szakértői és tervezői jogosultsággal ezért, önállóan teljesítjük a jogszabályi feltételeket.

 

Hogyan biztosítja a Generisk Kft. az ilyen típusú tanulmányok végzéséhez szükséges méréseket, mintavételeket?

A Generisk Kft elemző és tervező tevékenység végzésére szakosodott, így a geodéziai, akkreditált mintavételi és laboratóriumi mérési feladatok ellátását alvállalkozók bevonásával végezzük. Közel 10 éves kapcsolat rendszerünk garantálja, hogy megrendelőink közvetített szolgáltatásainkhoz is nagyon kedvező áron tudjanak hozzájutni.